חיפוש באתר

מתכון לשבת

מרק פטריות - יעל בר-און, רכזת קיימות וסביבה

חומרים:
2 סלסלות פטריות שמפניון טריות
50 גרם חמאה
2 כוסות שמנת מתוקה
3 כוסות חלב
2 כפות קמח
1 בצל לבן קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות אבקת מרק בטעם פטריות
קמצוץ אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור

 
אופן הכנה:
  • ממיסים את החמאה.
  • מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • קוצצים את הפטריות גס ומוסיפים לבצל.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  • מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את אבקת המרק.
  • מוסיפים את החלב והשמנת ומביאים לרתיחה נוספת.
  • מנמיכים לאש בינונית, מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.

צרו קשר:
מתנסנט חוגים הצהרת נגישות